Realisatie

Naast dat wij van Stijnen jouw advies geven en helpen ontwerpen, kunnen wij jouw wensen ook realiseren. Voor onze experts en monteurs is geen project te lastig. Wil je meer weten over wat wij van Stijnen vooral plaatsen of voorzien? Lees dan verder.

Nutsvoorziening

Installatiebedrijf Stijnen kan jou helpen met het realiseren van de nutsvoorzieningen in jouw pand. Onze experts hebben de kennis en kunde in huis om de aansluiting dusdanig voor te bereiden dat de netbeheerder jouw pand zo kan aansluiten zonder verdere discussie. Nadat de nutsvoorziening is aangesloten controleren wij de werking van de nutsvoorziening om zeker te zijn dat jouw installatie werkt zoals de bedoeling is.

Warmtepomp

Een goede manier om jouw huis duurzamer en energiezuiniger te maken is het installeren van een warmtepomp. Een warmtepomp haalt zijn warmte uit de buitenlucht om zo je huis te verwarmen. Door het gebruik van een warmtepomp gebruik je zelf minder gas en stoot je minder CO2 uit wat ook beter is voor het milieu.

Onze experts helpen je graag om een warmtepomp bij jou thuis te realiseren. Voordat wij beginnen met installeren zullen we eerst kijken naar de mogelijkheden bij jouw gebouw en welke soort pomp het beste bij jouw gebouw past. Als er duidelijk is welke soort warmtepomp bij jouw pand past zullen onze monteurs deze netjes plaatsen en installeren.

Gasketel

Onze experts en monteurs hebben veel ervaring in het installeren van verschillende soorten gasketels. Onze monteurs monteren graag een gasketel bij jou in het gebouw en bieden ook regelmatig onderhoud. Bij ons heb je keuze uit verschillende gasketels, maar onze experts geven je graag advies over welke gasketel het beste bij jouw gebouw past.

Luchtbehandelingskasten (LBK)

Voor een goed en gezond klimaat binnen in jouw pand zijn luchtbehandelingskasten ook wel LBK genoemd niet te missen. Deze kasten zorgen voor de perfecte luchtkwaliteit en ventilatie in jouw pand. Onze monteurs en experts van Stijnen helpen je graag bij het realiseren van deze luchtbehandelingskasten in jouw gebouw. Voor dat wij een LBK gaan plaatsen doen onze experts onderzoek na de huidige situatie in jouw pand. Onze experts kijken naar de grootte, aantal personen dat er in het gebouw gemiddeld zijn en eventueel productie die er plaats vindt. Aan de hand van dit onderzoek bepaald onze expert welke capaciteit de LBK moet hebben. Als dit duidelijk is zullen onze monteurs deze netjes plaatsen en installeren.

Mechanische ventilatie (MV)

MV; Mechanische Ventilatiebox (box is belangrijk) een MV box of mechanische ventilatiebox is meestal vrij klein en bedoeld voor woningen of losse ruimten. Een LBK (luchtbehandelingskast) doet meer dan een MV. Een MV is een box met ventilator die lucht verplaatst. Een LBK bestaat uit een in en uitgaande luchtstroom heeft mogelijkheden om lucht te filteren, verwarmen, koelen, bevochtigen, ontvochtigen afhankelijk van de wens en portemonnee van de opdrachtgever.

Warmteterugwinning (WTW)

Warmteterugwinning is een goede duurzame techniek om lucht van buiten te behandelen. Bij WTW zorgen we ervoor dat we warmte die normaal gesproken verloren zou gaan terug te winnen en te hergebruiken. Onze monteurs helpen je graag bij het realiseren van zo’n ventilatie in jouw pand. Onze experts zullen kijken naar het pand om zo te beslissen welk type systeem het beste past bij jouw pand. Als ze hierover uit zijn zullen de monteurs dit systeem monteren en installeren zodat jij kan beginnen met het besparen van geld en energie.

Gasleidingen

Onze monteurs van Stijnen helpen je graag bij het realiseren van gasleidingen in jouw pand. Deze gasleidingen zijn nodig om gas vanaf de gasmeter naar de nodige apparaten te leiden. Er zijn verschillende soorten gasleidingen, daarom zullen onze experts eerst kijken naar welke soort gasleiding past bij jouw pand. Als dit duidelijk is zullen onze monteurs deze leidingen netjes monteren en installeren aan de nodige apparaten. Onze monteurs zijn experts op hun vakgebied.

Waterleidingen

Onze monteurs van Stijnen helpen je naast het realiseren van gasleidingen ook graag bij het realiseren van waterleidingen in jouw pand. Door middel van deze waterleidingen heb jij thuis of op kantoor schoon drinkwater direct vanaf de watermeter naar verschillende plekken in jouw pand. Denk hierbij aan kranen en het toilet. Net als bij gasleidingen zijn er verschillende soorten leidingen, onze experts zullen kijken naar welke waterleiding het best past bij jouw pand. Onze monteurs zullen vervolgens deze waterleidingen goed monteren en installeren zodat jij water hebt in jouw pand.

Riolering

Stijnen helpt jou graag bij het realiseren van riolering in jouw pand. Een goede riolering is noodzakelijk om afvalwater af te voeren naar een rioolstelsel. Onze experts zullen jouw pand eerst inspecteren en kijken waar de riolering het beste geplaatst kan worden. Als we dit weten kunnen we de riolering installeren en aansluiten op het juiste rioolstelsel. Onze monteurs zijn experts op hun vakgebied en weten dus precies wat ze doen. Zo helpen ze jou bij het realiseren van een riolering.

Vetafscheiders

Een vetafscheider is iets wat je vaak ziet bij een restaurant. Een vetafscheider zorgt ervoor dat het vet uit afvalwater wordt gefilterd. Onze monteurs van Stijnen helpen je graag bij het realiseren van zo’n genoemde vetafscheider. Voordat onze monteurs een vetafscheider kunnen plaatsen moeten ze kijken waar in het pand de afscheider moet komen te staan. Als deze plek duidelijk is zullen onze monteurs deze vetafscheider installeren en monteren aan het afvoersysteem. Nu kan het water goed gefilterd worden en komt er geen olie en vet meer in het riool.

Airco

Heb jij nou besloten om in jouw gebouw of misschien in ruimtes van jouw gebouw een airco te plaatsen? Dan kunnen onze experts en monteurs dit voor jou realiseren. Onze monteurs komen graag bij jou op locatie om deze airco of airco’s te monteren en installeren. Onze monteurs zorgen dat deze netjes geplaatst wordt en dat alles ook weer netjes wordt achtergelaten.

Experts in ons vak

Geen uitdaging te lastig voor Stijnen