Leeuwenhoekhuis Delft

Een project waar we erg trots op zijn, is het leeuwenhoekhuis in het prachtige Delft. Aan de rand van het centrum hebben wij het mooie appartementencomplex mogen voorzien van verschillende werkzaamheden. Het was een uitdagend project vanwege de verschillende luxe appartementen en verschillende eisen van de kopers. We zijn trots op het geleverde resultaat van onze monteurs. Wil je meer lezen over dit project, lees dan hieronder verder.

Leeuwenhoekhuis project van Stijnen

Locatie

In het mooie Delft werd in het gebied “de spoorzone” een prachtig appartementencomplex gebouwd. Dit appartementencomplex ligt aan de rand van de Delftse binnenstad. Met een paar minuten lopen zit je zo bij het station, busplein of het park. Vanuit een appartement kijk je mooi uit op een levendige straat.

Geschiedenis

In september 2016 heeft de bouwgroep geprobeerd om een kavel te kopen aan de rand van de binnenstad van Delft, in januari 2017 is de koop van het kavel definitief geworden. In mei 2018 is de kavel bouwklaar opgeleverd en kon de bouw van het appartementencomplex beginnen. In het jaar 2019 is het appartementencomplex opgeleverd voor de kopers.

Werkzaamheden

De monteurs van Stijnen hebben het installatiewerk mogen doen voor het appartementencomplex. Al deze luxe appartementen waren anders van elkaar. Elke bewoner had zijn of haar eigen wensen. Het warm water in het pand komt uit 2 door onze monteurs geplaatste warmtepompboilers. De grootste van de 2 boilers haalt zijn warme lucht uit de afzuiging van de appartementen. De afzuiging van het pand wordt geblazen in een grote bak waar de boiler dus zijn lucht uit haalt. Hierdoor stijgt het rendement van de boiler flink.