Altijd een passend advies

Naast dat wij de uitdagende projecten durven op te pakken, zorgen we met het stukje advies ervoor dat alle projecten een succes worden. Denk hierbij aan advies voor energieverbruik, comfort en legionella.

Advies bij Stijnen

Hoe belangrijk is energie voor jou

Voor vraagstukken over energieverbruik weten onze experts altijd een passend advies te geven. Vaak zijn dit vraagstukken over hoe ze hun energieverbruik zouden kunnen verminderen en dus geld en energie kunnen besparen. Dankzij de oplopende energieprijzen is het niet gek dat huishoudens en zeker bedrijven goed gaan kijken naar hun energieverbruik en zich daar bewust van worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg alternatieve energiebronnen. De meeste gaan ervan uit dat alternatieve of groene energie vaak vrij prijzig is. Maar dit is al lang niet meer het geval. Door technische ontwikkelingen en investeringen in duurzame oplossingen hoeft het gebruik van een alternatieve energiebron niet in jouw nadeel te zijn. Stijnen geeft jou graag advies over de mogelijkheden.

Een duurzame oplossing

Een duurzame oplossing is het installeren van zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepompen. Door deze duurzame oplossingen te combineren, kun je automatisch een hoger rendement behalen. Stijnen is een specialist in het adviseren van duurzame oplossingen op maat. Wij laten jou graag in een persoonlijk gesprek zien wat voor jezelf de investering en de bijbehorende terugverdientijd is voor de gekozen duurzame oplossing.

Comfort in de horeca

Comfort in elke ruimte

De juiste temperatuur en luchtkwaliteit in elke ruimte. Dit is wat we bedoelen met het specialisme comfort. Denk hierbij aan een grote ruimte waar veel mensen moeten zitten zoals in een restaurant of een club. Hier is goed comfort van groot belang. Stijnen kan hierbij helpen, onze experts kunnen een goed advies opstellen zodat jouw ruimte goed is ingericht. We kijken we naar de grootte van ruimte, de isolatie en de huidige ventilatie. Wil je graag sparren met een van onze experts hierover? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Comfort in de horeca

Drinkwaterinstallaties

Wij van Stijnen vinden het erg belangrijk om onze klanten goed advies te geven over drinkwaterinstallaties. Onze experts adviseren je bij het ontwerp tot installatie en onderhoud van een drinkwaterinstallatie in jouw pand. Tijdens het advies geven houden onze experts rekening met jouw eisen en wensen. Hierbij kijken we naar bijvoorbeeld de grootte van het gebouw, het aantal gebruikers van de drinkwaterinstallaties en de huidige kwaliteit van het water en waterdruk. Naast dat onze experts advies geven over het ontwerp en de installatie van een drinkwaterinstallatie is het van belang dat onze experts jou goed advies geven over het regelmatige onderhoud van jouw drinkwaterinstallatie. Door middel van regelmatig onderhoud blijft de kwaliteit en veiligheid van de drinkwaterinstallatie goed en kunnen tegenvallers als legionella voorkomen worden. Heb je vragen over jouw drinkwaterinstallatie of wil je jouw drinkwaterinstallatie vernieuwen? Twijfel niet en neem vooral contact met ons op, dan staan onze experts voor jou klaar.

Legionella preventie in de keuken door Stijnen

Experts in ons vak

Geen uitdaging te lastig voor Stijnen