Onderhoud

De experts van Stijnen helpen jou graag van begin tot het eind en nog verder zelfs. We helpen je graag met het geven van advies, het ontwerpen van jou wensen en het realiseren van jouw wensen. Na dat wij jou wensen hebben gerealiseerd zijn wij er nog om het onderhoud te doen.

Contracten

Wij van Stijnen plaatsen niet alleen maar doen ook het onderhoud van de installatie. Met verschillende klanten hebben wij contracten. In deze onderhoudsovereenkomst staat simpelweg dat wij bereikbaar zijn voor deze klanten op bepaalde telefoonnummers mochten ze een storing of een ander probleem hebben. Onze monteurs komen dan zo snel mogelijk op locatie om deze storing of het probleem te verhelpen.

Was/vulhydranten

Het is belangrijk dat was- en vulhydranten goed functioneren. Om dit goed in de gaten te houden is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud aan te pas komt bij deze was- en vulhydranten. Zodra de was- en vulhydranten toe zijn aan onderhoud sturen wij een van onze experts langs om deze was- en vulhydranten te controleren. Hierbij kijkt onze expert naar onderdelen zoals de slangen, afsluiters, koppelingen en nozzles. Hij kijkt of deze veel zijn versleten of in sommige gevallen misschien wel zijn beschadigd. Alle onderdelen die na dit onderzoek aan vervanging toe zijn worden dan zo snel mogelijk vervangen. Verder zal de expert nog wat overige dingen controleren en zo nodig maken of vervangen. Het is erg belangrijk dat jouw was- en vulhydranten onderhoud krijgen, wij van Stijnen bieden dit onderhoud aan.

Pomponderhoud

Bij het onderhoud van een pomp lopen we de hele pomp na door deze pomp te demonteren. Onze monteurs controleren de pomp op mogelijke kwaaltjes en maken de onderdelen van de pomp goed schoon. Zo blijft de pomp langer goed en zal deze klachtenvrij moeten werken.

Comfort in de horeca

Onderhoud aan gas/waterleidingen

Bij het onderhoud van gas of waterleidingen controleren onze monteurs de leidingen op mogelijke lekkages en de werking van de leiding door het systeem af te persen. Als onze monteurs vervolgens tot de conclusie komen dat er iets mis is met de leidingen zullen ze dit netjes repareren of indien nodig nieuwe leidingdelen aan te leggen en lekkende leidingen te vervangen.

Comfort in de horeca

Onderhoud aan de riolering

Tijdens het onderhoud aan de riolering zullen de monteurs van Stijnen de riolering controleren op mogelijke versleten en beschadigde delen. Daarnaast zullen onze monteurs de riolering goed reinigen van een mogelijk vervuild rioleringssysteem. Een vervuild rioleringssysteem kan bijvoorbeeld het riool van een restaurant zijn.

Legionella preventie in de keuken door Stijnen
Comfort in de horeca

Onderhoud aan luchtinstallaties

Onze monteurs van Stijnen helpen je graag bij het onderhoud van verschillende luchtinstallaties als een WTW en MV. Tijdens het onderhoud aan jouw luchtinstallatie zorgen onze monteurs voor de schoonmaak van de verschillende luchtkanalen en het eventueel bekijken met een camera. Hierdoor komen we achter mogelijke problemen in de luchtkanalen. Verder vervangen onze monteurs de filters van de luchtinstallatie en controleren ze de gehele werking ervan.

Comfort in de horeca

Onderhoud van een gasketel

Het onderhoud van een gasketel doen onze monteurs volgens de gasketel wet. Onze monteurs controleren de gehele gasketel op mogelijke problemen en vervangen de pakkingen. Verder wordt de gehele gasketel schoongemaakt en vernieuwen ze de onderdelen volgens de eisen van de fabrikant van de gasketel.

Legionella preventie in de keuken door Stijnen
Comfort in de horeca

Onderhoud aan een warmtepomp

Tijdens het onderhoud aan een warmtepomp bekijken onze monteurs de werking van de warmtepomp en controleren ze deze werking. Verder bekijken onze monteurs of onderdelen in de warmtepomp toe zijn aan vervanging, als dit zo is zullen ze deze onderdelen direct vernieuwen.

Comfort in de horeca

Experts in ons vak

Geen uitdaging te lastig voor Stijnen