Bar Beton Den Haag

In de stationshal van station Den Haag Centraal hebben onze monteurs geholpen aan de realisatie van koffiebar Bar Beton. Onze monteurs hebben deze koffiebar mogen voorzien van sanitair en waterleidingen in de toiletruimte en de koffiebar zelf. Wil je meer lezen over dit project, lees dan hieronder verder.

Bar Beton Den Haag centraal project van Stijnen

Locatie

In het mooie Den Haag Centraal zit de koffiebar Bar Beton gevestigd. In deze bar kun je genieten van een lekkere lunch of een bakje koffie. Bar Beton in Den Haag Centraal beschikt ook over verschillende vergaderzalen waar je met collega’s of klanten kan vergaderen. Bar Beton vind je in de stationshal, je bent dus zo vanuit de trein in de meeting.

Geschiedenis

Ruim 9 jaar geleden is Bar Beton ontstaan met een kleine koffiebar in Utrecht. Bar Beton liep al snel erg goed en was altijd druk bezet, dit eindigde in meer vestigingen van de prachtige koffiebar. Inmiddels heeft Bar Beton op 4 locaties een vestiging. Je kunt deze koffiebar vinden op Den Haag Centraal, Amersfoort Centraal, Utrecht Centraal en Utrecht Rijnsweerd. De vestiging in Utrecht Centraal is momenteel het grootst en heeft plaats voor 400 man.

Werkzaamheden

Bij de realisatie van Bar Beton hebben onze monteurs gezorgd voor water in de toiletruimte en de bar zelf, afvoer naar de toiletruimten en de bar. Toen we begonnen aan het project was er qua riolering nog niks voorbereid, de winkel moest ook gewoon open blijven. De monteurs van Stijnen hebben daarom in de nacht boven het plafond in de winkels onder Bar Beton de rioleringen gemonteerd. We hebben Bar Beton zowel voorzien van vuilwater als vetleidingen (leiding naar de vetafscheider). Verder hebben we het sanitair mogen monteren en brandslanghaspels opgehangen.