Een volledig traject in huis

Onze monteurs bij Stijnen beschikken over elk hun eigen kwaliteiten. Wij van Stijnen zijn er voor jouw hele traject in jouw project. Onze experts geven je advies en een ontwerp, onze monteurs realiseren het ontwerp en staan voor je klaar voor het onderhoud. Lees hieronder meer over de onderwerpen waar Stijnen in is gespecialiseerd.

Stijnen, jouw specialist in…

Stijnen beschikt over professionele monteurs die stuk voor stuk experts zijn op hun vakgebied. Doordat wij van Stijnen diverse monteurs en experts hebben zijn we specialist op veel vlakken. Onze experts geven je advies over verschillende onderwerpen, geven graag een ontwerp van jouw wensen en realiseren deze ontwerpen en wensen met alle passie. Tot slot bieden onze experts jou onderhoud.

Altijd een passend advies

Naast dat wij de uitdagende projecten durven op te pakken, zorgen we met het stukje advies ervoor dat alle projecten een succes worden. Denk hierbij aan advies voor energieverbruik, comfort en legionella. Om een project goed te laten verlopen is advies een belangrijk stuk. Onze experts weten precies wat wel kan of wat juist helemaal niet kan. Wij adviseren wat het beste past bij jouw project, wat jij met het advies doet is altijd aan jouzelf.

Een perfect ontwerp

Bij het oppakken van uitdagende projecten gaan onze experts aan de tekentafel om een mooi ontwerp te maken voor het desbetreffende project. Dit doen wij volgens de wensen die jij aan ons doorgeeft, van tevoren hebben wij hier mogelijk advies op gegeven. Vaak zit dit advies al verwerkt in jouw wensen die wij gaan ontwerpen. Naast dat wij alleen het ontwerp tekenen, berekenen wij ook wat een project mogelijk gaat kosten. Verder ontwerpen wij ventilatiesystemen om een bepaalde luchtkwaliteit en temperatuur in jouw pand te bereiken.

Realisatie vanuit ontwerp

Na het geven van advies en het ontwerpen van jouw wensen en ideeën kunnen onze experts jouw wensen gaan realiseren. Voor onze experts en monteurs is geen project te lastig, ons team pakt elk project met beide handen aan. Ben jij nou benieuwd wat ons team voor jou kan realiseren? Lees dan verder op de pagina “Realisatie”.

Onderhouden van de installaties

Onze experts van Stijnen helpen jou graag bij het hele plaatje, van advies tot ontwerp tot realisatie en zelfs onderhoud. Nadat wij jouw wensen hebben gerealiseerd zijn onze experts er om jou te helpen met het onderhoud waar het nodig is. Stijnen helpt bij jouw project van a tot z.

Experts in ons vak

Geen uitdaging te lastig voor Stijnen