Samen met Stijnen naar morgen

Wij zijn Stijnen, een installatiebedrijf gevestigd in Vlaardingen. Wij houden van uitdagingen op ons vakgebied. Ons team bestaat uit professionele installateurs en echte vakmannen.

Stijnen gebouwpand

Data gedreven marketing

Onze geschiedenis

De Firma N.Stijnen werd in 1986 opgericht door de destijds nog zzp’er Neo Stijnen. Neo Stijnen startte met zijn bedrijf in een garagebox, maar toen hij als grootste klant de Nederlandse spoorwegen had, werd het hem al snel duidelijk dat het teveel werk was voor hem in zijn eentje.

Dochter Martina Stijnen had al enkele jaren een relatie met Marcel van Raad. Marcel rolde al snel in het bedrijf en kwam in 1988 in dienst. De Firma N.Stijnen werd gewijzigd van een eenmanszaak naar een V.O.F. met als nieuwe naam Loodgietersbedrijf Stijnen V.O.F. Na een tussenstop in een grotere garagebox werd het tijd om een pand aan te schaffen. Met steeds meer klanten groeide het bedrijf uit tot een serieuze speler in de markt. Inmiddels is de naam van het bedrijf gewijzigd naar installatiebedrijf Stijnen B.V.

Over stijnen

35 jaar Stijnen

Een nieuwe eigenaar

In 2000 besloot Neo Stijnen een stapje terug te doen en nam dochter Martina het samen met Marcel de koers over. Bij deze koerswijziging kwam meteen een moderniseringsslag waarbij eerst enkel de administratie en later ook de uitvoering gedigitaliseerd werd. Op dat moment een van de weinige loodgietersbedrijven die al zover digitaal waren. In 2008 besloot Neo Stijnen volledig uit de zaak te stappen.

Een nieuwe locatie en nieuwe klanten

Marcel en Martina gingen inmiddels op zoek naar een grotere locatie omdat de huidige locatie te klein was en ze te weinig ruimte hadden voor alle spullen. In 2018 is Stijnen B.V. verhuisd naar hun huidige locatie. In 2019 besloot de zoon van Marcel en Martina in het bedrijf te treden.

De klantenkring van Stijnen B.V. in de jaren wel gewijzigd, Stijnen is trots op elke klant die ze door de jaren hebben binnengehaald. Stijnen richt zich op duurzame installaties. De voorkeur gaat uit naar bijzondere gebouwen en lastige bouwprojecten.

Blijven vernieuwen

Stijnen is niet van plan het hierbij te houden. Zo zijn we in 2020 meer gaan focussen naar kennis binnen de werkvloer. Al onze monteurs zijn daarom nu bezig met een opleiding of hebben deze al afgerond. In 2021 hebben we ons logo gemoderniseerd en we onze titel loodgieter gewijzigd in installateur. Komende jaren gaat Stijnen zich verder richten op de groei in het land.

Een nieuwe locatie en nieuwe klanten

Stijnen is niet voor niks al ruim 35 jaar actief in dit vakgebied. Wij zijn de mensen die bij binnenkomst kijken naar de ventilatievoorzienåing in een woning, een hele avond kunnen praten over warmtepompen en bij een rondleiding lang stil kunnen staan bij technische installaties.

Wij van Stijnen denken in energie en doen in werktuigkundige installaties. Bij ons kom je niet met een wens van een warmtepomp, maar met de wens voor een comfortabele temperatuur in de zomer en winterdagen. Wij van Stijnen geven hierop advies en passen de installatie toe.

Stijnen gebouwpand

Wij houden van een uitdaging

Bij Stijnen stimuleren we de groei en ontwikkeling van onze teamleden. Veel klanten, veel uitdagingen. Onze strategie is het koppelen van de uitdaging aan de juiste monteur. Dit is prettig voor jou als klant maar ook voor onze monteur. Binnen Stijnen houden we ons bezig met alle werktuigkunde aspecten binnen ons vakgebied. Wij van Stijnen hebben monteurs die de uitdaging vinden in bepaalde installaties. Denk hierbij aan installaties voor drinkwater, vuilwater, verwarming en koelinstallaties, maar ook monteurs die de uitdaging vinden in het realiseren van een project (Villa, laboratorium, hotel, kinderdagverblijf, woning).

Wij zijn er achter dat we niet kunnen groeien als ons team niet mee groeit, dus hebben we de ontwikkelingen van ons bedrijf rechtstreeks aan onze teamleden gekoppeld. Hierdoor merken we dat het team zicht gehoord voelt en tevens de ontwikkeling en kans krijgt die zij vragen.

Experts in ons vak

Geen uitdaging te lastig voor Stijnen