Markten

Het team van Stijnen focust zich niet op één bepaalde markt. Onze monteurs zijn van alle markten thuis! De monteurs van Stijnen gaan verder waar andere stoppen, geen project is voor ons te lastig. Lees verder om te zien op welke markten wij momenteel al actief zijn!

Stijnen, van alle markten thuis

Bij Stijnen is ons team jarenlang actief geweest als loodgieter. “Uitstekende service en vakkundig werk” dat is waar Stijnen voor stond en wat Stijnen leverde aan de klant. Het installeren van sanitair en leidingwerk in verschillende soorten gebouwen ging ons goed af. Zo goed dat we hebben besloten de stap te zetten naar de naam “Installateur” in plaats van “Loodgieter”. Dit betekent niet dat we geen loodgieterswerk meer doen, om een installatie draaiend te krijgen is nog steeds loodgieterswerk nodig. Voor Inmiddels is het opleidingsniveau binnen ons team flink gestegen en hebben onze monteurs de kennis in huis voor het realiseren van complexe installaties en het goed laten doorlopen van projecten. Wij van Stijnen zijn erg blij dat we deze stap hebben gezet. Vanuit hier zijn we extra gemotiveerd om nog jaren door te gaan met deze werkzaamheden en het ontwikkelen van onze markten.

Zorg

De installatietechniek en het leidingwerk in een zorginstelling is door de verschillende nodige functies een totaal ander project dan een gemiddeld kantoorpand. Ook zijn de wettelijke eisen die aan zulk soort gebouwen wordt gesteld veel strenger, denk hierbij aan het klimaat, hygiëne, de comfort en de veiligheid. Onze monteurs hebben veel ervaring in de zorgsector. Voor de bewoners en werknemers in zo’n pand is het belangrijk om er comfortabele en gezonde omgeving van te maken.

Retail

Vaak hebben winkelketens veel dezelfde eisen voor hun installateur. Het moet een betrouwbare installatie zijn, energiezuinig is en ook snel geleverd kan worden. Stijnen verzorgt voor verschillende winkelketens de installatie. Klanten van ons zijn Bar Beton, Guliano, AH2Go en Doner Company.

Utiliteit

Het installeren in de utiliteitsbouw is een specifieke soort bouw. De eisen bij zo’n utiliteitsbouw zijn dankzij de veranderende vraag en regelgeving ook steeds hoger. Wij van Stijnen geven je graag advies een ontwerp en helpen met het realiseren. Klanten van ons op deze markt zijn KPN en Ziggo.

Industrie

Een markt waar veel bedrijven afhaken maar Stijnen doorgaat is de industriemarkt, deze markt is er lastig vanwege de velen verschillende eisen van klanten. Geen klant is hetzelfde in de industriemarkt. Wij van Stijnen zijn trots op onze klanten in de industriemarkt, denk hierbij aan Shell en BP.

Transport werkzaamheden Stijnen

Transport

Transport is een markt waar Stijnen trots op is. Onze monteurs van Stijnen zijn verantwoordelijk voor veel werkzaamheden rondom de nederlandse spoorwegen. In deze markt kunnen wij met trots laten weten dat we werken met ProRail & NS. Bij diverse storingen of problemen zijn de monteurs van Stijnen de eerste optie voor de Nederlandse spoorwegen, Stijnen is altijd bereikbaar!

Onderwijs

Een andere markt waar Stijnen actief op is, is het onderwijs. Verschillende scholen hebben ons al vertrouwd om een goede installatie te voorzien in hun pand. Mooie klanten van ons op deze markt zijn SkippyPepijn, Sint-Jozef mavo, Albeda college, Hogeschool Rotterdam en Inholland.

Markt scholen van Stijnen

Experts in ons vak

Geen uitdaging te lastig voor Stijnen