Alles in orde met installatiebedrijf Stijnen

Wij zijn een toonaangevend installatiebedrijf met een team van toegewijde vakmannen die stuk voor stuk beschikken over uitgebreide expertise en precisie in hun vakgebied. Onze passie is om jouw projecten tot een succes te maken door de juiste installatietechnieken toe te passen, waarbij we altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en klanttevredenheid.
Of het nu gaat om verwarmingsinstallaties, elektrische systemen, sanitair, of andere technische installaties, wij staan voor je klaar om de klus te klaren. Laat ons je helpen op de plekken waar een installatiebedrijf van pas komt en waar installatietechniek van toepassing is. Jouw wensen en behoeften zijn onze prioriteit.

Werkzaamheden van een installatiebedrijf

Er zijn veel werkzaamheden van een installatiebedrijf die te vergelijken zijn met de werkzaamheden van een loodgieter. Zo kun je een installatiebedrijf namelijk ook inschakelen voor kleinere klussen zoals het aanleggen en verleggen van leidingwerk als waterleidingen, gasleidingen en afvoerleidingen. Of werkzaamheden aan je cv-ketel. Het meeste waar een installatiebedrijf zich op richt zijn installaties, zo schakel je een installatiebedrijf in voor het installeren van centrale verwarmingen of airco-installaties.

Verschil met een loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijven en installatiebedrijven hebben erg veel overeenkomsten, maar er zijn ook grote verschillen tussen de twee soorten bedrijven. Het is dus ook niet terecht dat een loodgietersbedrijf en installatiebedrijf in hetzelfde hokje worden geplaatst. Er zijn nou ook eenmaal taken die je beter aan een loodgietersbedrijf kunt besteden dan aan een installatiebedrijf, denk hierbij aan het verhelpen van ontstoppingen of andere “kleinere” klussen. Een installatiebedrijf schakel je daarentegen weer sneller in voor installaties, zo kun je beter een installatiebedrijf benaderen voor het installeren van een cv-ketel of airco.

Installatiebedrijf voor lastige projecten

Wij van installatiebedrijf Stijnen gaan graag lastige projecten aan die de meeste installatiebedrijven juist niet aan willen gaan. Wij willen daarom ook minder kleinere klussen aan nemen en meer grotere klussen. Heb jij dus een redelijk lastig project waarvan de meeste installatiebedrijven zouden zeggen “dit kunnen wij niet doen helaas” dan zijn onze installateurs van Stijnen de perfecte oplossing. Voor installatiebedrijf Stijnen is geen project te lastig.

Kennis, vakmanschap en advies

De installateurs van installatiebedrijf Stijnen zijn professionals op hun eigen vakgebied. Onze installateurs hebben meer dan voldoende kennis en kwaliteiten om hun klussen uitstekend uit te voeren. Hierdoor is Stijnen het perfecte installatiebedrijf voor alle projecten of geven we jou graag advies voor jouw projecten.

Installatietechniek bij elk bouwproject

Bij elk bouwproject groot of klein komt installatietechniek van pas. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, kun je ons installatiebedrijf Stijnen inschakelen. Wat jouw project ook is, wij van Stijnen staan klaar voor jou en helpen je op elk gebied van installatietechniek. Geen project is voor ons team te lastig. Tijdens het project is installatiebedrijf Stijnen jouw aanspreekpunt.

Experts in ons vak

Geen uitdaging te lastig voor Stijnen